Selecteer een pagina

Content creatie & Beheer

Content creatie op maat

Content is natuurlijk de basis van je contentmarketing. Door het bieden van waarde via jouw content willen klanten graag met je samen werken. Ze zijn overtuigd van jouw expertise. Maar dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je waardevolle content kán bieden.

Het bieden van waardevolle content zit hem niet alleen in het geven van heel veel kennis. Het is ook van belang dat je deze kennis weet te vertalen naar het kennisniveau van de klant. Zij moeten jouw verhaal begrijpen. Dat is iets waar veel organisaties moeite mee hebben. Ze schatten hun klant te hoog in en gebruiken veel jargon, waardoor de tekst onbegrijpbaar wordt. De klant klikt daardoor weg en het harde werk voor de content is voor niets geweest.  

Als je een content creatie pakket afneemt, dan zorg ik ervoor dat je content wel aansluit op jouw klant. Ik schrijf blogs of maak social media posts op basis van jouw doelgroep. Daardoor is de tekst begrijpbaar en bied je dus écht waarde. Tegelijkertijd zorg ik er wel voor dat de tekst of post aansluit bij jouw organisatie, door de juiste tone of voice te gebruiken. 

De content pakketten

Bekroonde blogs

Als ondernemer ben je vaak al druk genoeg. Jouw kennis in begrijpelijke taal op papier zetten? Daar heb je vaak helemaal geen tijd voor. Laat staan dat je daar goed in bent.

Toch zou het geen slecht idee zijn om die kennis wel te delen. Bloggen geeft jouw organisatie een expert status, waardoor je meer vertrouwen opbouwt bij je potentiële klanten. Fijne bonus is ook nog eens dat je makkelijker bezoekers naar je website trekt. Oftewel: mogelijk nieuwe klanten.

Prijs: €275,- exclusief btw

Wat je krijgt:

 • Een startgesprek (via telefoon of videobellen): we bespreken jouw doelgroep, het onderwerp, het doel en wat jullie als organisatie willen uitstralen.
 • Uitgebreide research of een interview met een expert uit jouw organisatie, voor de juiste input.
 • 1 blogpost van ± 800 woorden, die SEO proof is, inclusief een metatekst en een bijpassende (stock)foto, die je zo mag gebruiken.
 • 1 redactieronde, zodat jullie kunnen controleren of de inhoudelijke informatie klopt.
 • Extra optie: bijbehorende social media berichten v.a. €10,-
   

Blogabonnement

Wil je blogs niet eenmalig inzetten, maar een vaste stroom aan content creëren? Dan past een blogabonnement beter bij je dan een losse blog.

Met een blogabonnement bouw je structureel aan jouw expert status. Je bouwt nog meer vertrouwen op bij jouw klanten en toekomstige klanten en je hoeft nooit bang te zijn dat je zonder content zit.

Prijs: v.a. €1000,- exclusief btw per maand

Voor dit bedrag per maand krijg je minstens 4 bekroonde blogs per maand. Ook denk ik met je mee over onderwerpen en reeksen die we kunnen creëren.

Het e-book pakket

Blogs vormen de basis van contentmarketing en e-books of whitepapers kunnen de verdieping geven. Ze zijn de ideale plek om nog beter jouw kennis te kunnen tonen. Mooi voordeel is daarnaast dat je gebruikers om hun gegevens kunt vragen (zoals hun e-maildres), zodat je weet wie jouw teksten leest en wie dus een nieuwe klant kan worden. Maar dan wil je wel in ruil voor die gegevens ook echt waarde bieden. Door het schrijven van een geweldig e-book.

Prijs: v.a. €499,- exclusief btw

Neem contact op voor een offerte.

Wat je krijgt:

 • Een startgesprek (via telefoon of videobellen): we bespreken o.a. wat de inhoud van jouw e-book of whitepaper moet worden, wie de doelgroep is en het doel.
 • 1 e-book / whitepaper (of ander document naar wens).
 • 2 redactierondes, om te controleren of het inhoudelijk klopt en of jullie tevreden zijn met de stijl.
 • Opgemaakt met stockfoto’s of jullie eigen foto’s.
 • Extra optie: wil je jouw eigen professionele foto’s in het e-book, maar heb je deze nog niet? Ik werk samen met een fotograaf die foto’s naar jouw wensen maakt. Prijsindicatie: €225,- exclusief btw.

Wonderbaarlijke websiteteksten

Als jij niet duidelijk kan omschrijven wat je doet of wat je verkoopt, dan zal niemand iets van je kopen. Zelfs al ben je de grootste expert op jouw vakgebied.

Pakkende website teksten zijn dus wel zo belangrijk. Ik help je bij het schrijven van teksten die perfect aansluiten op jouw doelgroep én die zorgen voor verkoop van jouw producten en diensten.

Prijs: v.a. €1500,- exclusief btw

Voor dit bedrag krijg je een gemiddelde website met een homepagina, een over-pagina, teksten over jouw producten of diensten en een contactpagina.

De Social Strateeg

Marlot Bastiaenen
Nijenoord 7
3552AS Utrecht

KVK 72622814

Contact?

marlot@desocialstrateeg.nl
Of vul het formulier hiernaast in