Over Marlot

Marlot is de oprichtster van De Social Strateeg. Ze heeft een achtergrond in communicatie en jarenlange ervaring op het gebied van social media en content marketing.

Over Marlot

Marlot is de oprichtster van De Social Strateeg. Ze heeft een achtergrond in communicatie en jarenlange ervaring op het gebied van social media en content marketing.

Hoi! Ik ben Marlot Bastiaenen. Het was in 2008 – ik was 12 destijds – dat ik de eerste stappen zetten richting mijn eigen bedrijf. Niet dat ik dat toen wist natuurlijk. Voor mij was het beginnen van een blog niet meer dan het creëren van een plek waar ik mijn verhalen kwijt kon. Wie had toen kunnen bedenken dat dit zou resulteren in een eigen bedrijf?

Maar het gebeurde wel. In 2016 wisselde ik opnieuw van naam en veranderde mijn blog in ‘The Coffee Type’. In 2018 werd het tijd om die passie om te zetten in mijn eigen bedrijf. Op 20 september schreef ik me daarom in bij de KVK.

 

Maar goed, even kort over mezelf dus. Ik ben verliefd op de stad Utrecht, maar houd ook veel van mijn vriend én koffie. Je maakt mij blij met vroege ochtenden, (zelfhulp)boeken en boswandelingen. En oh ja, ik ben een technerd: ik hou van gadgets, kocht de nét betere tv dan die van mijn vriend en game graag. Van Mario Kart tot League of Legends.

In het kort

  • Marlot spreek je uit als Mar-lot
    (inclusief de t!).
  • Is in 1995 geboren en getogen in Brabant, maar is stiekem helemaal niet zo’n Carnaval fan.
  • Verhuisde voor haar studie naar Utrecht, de stad die haar hart stal. 
  • Heeft een bachelor in Communicatie- en informatiewetenschappen (Universiteit Utrecht)
  • Is nu bezig met de master Communicatie, Beleid en Management.
  • Werkt sinds begin 2016 in het marketing & communicatie werkveld.

Mijn missie

Het is mijn passie om organisaties verder te helpen met hun social media en content strategie. Ik wil hen en hun werknemers laten zien wat je kan bereiken met social media, hoe leuk het kan zijn en dat het om meer gaat dan cijfers. Want social media gaat niet om cijfers, maar om de mensen erachter. En als je dat snapt, dan wordt social media zo leuk!

Meer over mij weten?

Op marlotbastiaenen.nl vind je nog veel meer over wat ik doe naast mijn werk binnen De Social Strateeg.